Trimmerele WOLF Garten îţi transformă munca în joacă

Trimmer gazon

Faci parte din cei 72% din oameni care au o grădină dar nu-şi permit o maşină de tuns iarba? Gama de trimmere „GT” îţi oferă o soluţie alternativă: poţi avea o unealtă pentru îngrijirea gazonului fără să fie nevoie să spargi puşculiţa.

Ajung cu precizie şi în cele mai dificile unghiuri!

Poţi alege din cinci modele diferite de trimmere, cu puteri diferite, cu motorizare electrica, cu acumulator sau pe benzină. Trimmerele WOLF-Garten nu fac zgomot si nu produc vibratii puternice, ceea ce este benefic pentru spatele şi braţele tale. În plus, ele sunt prevăzute cu mâner reglabil în funcţie de înălţimea utilizatorului, asigurându-i o poziţie dreaptă a spatelui. Toate modelele prezintă funcţia “Edge”, utilă pentru tunderea marginilor gazonului. Rotile speciale de ghidare prezente pe unele modele sunt reglabile pe înălţime şi asigură o tăiere continuă şi uniformă.

O cvasi-masina de tuns iarba: trimmerul cu roti. La fel ca in cazul masinilor de tuns iarba, trimmerele GT845 si GT850 sunt echipate cu roţi reglabile pe înălţime. Înălţimea reglabilă a roţilor este mai ales utilă la finisarea gazonului dupa tundere. În plus, roţile permit utilizarea trimmerelor cu o singură mână.

 

Trimmerul GT850
Performanţă de top: putere de 500W şi un diametru de tăiere de 27cm. De asemenea, vine cu un dispozitiv de protecţie pentru a preveni deteriorarea straturilor de flori sau a trunchiurilor de arbori şi arbusti.

 

Trimmerul GT845 
Putere de 450W şi două funcţii: de tundere şi de tăiere a marginilor. Are un diametru de lucru de 25cm, roţi de ghidare şi sistem de eliberare automată a firului de nylon.

 

Trimmerul GT840 
Model mai mic, cu putere de 400W şi cu un diametrul de tăiere de 23cm. Roţile sunt opţionale şi sistemul de eliberare a firului de nylon automat.

 

Trimmerul GT830 
Modelul entry-level al gamei, cu motor de 280W şi un diametru de tăiere de 23cm.

 

Trimmerul GT815 AC 
Acest trimmer prezintă două funcţii: de tundere şi de tăiere a marginilor. Are un diamentrul de tăiere de 23cm. Bateria de 18V/1,7Ah  garanteaza autonomia de lucru de aproximativ 30 de minute. Roţile sunt disponibile opţional.